Despre Noi

INSTAL MONTAJ FIRE SOLUTIONS S.R.L. este o companie specializata in executia de sisteme si instalatii antiincendiu, oferind solutii integrate complete din domeniul securitatii la incendiu.

Compania este structurată în prezent pe divizii specializate în cinci domenii de activitate:

1. DIVIZIA Sisteme fixe de stingere cu apa si spuma 

2. DIVIZIA Sisteme fixe de stingere cu inundare cu agenti gazosi ecologici

3. DIVIZIA Securitate

4. Divizia Pompieri civili

5. DIVIZIA SERVICE SI MENTENANTA

Cu o bogata experienta nationala si internationala in executia de instalatii antiincendiu ‘’la cheie’’ suntem capabili sa preluam in dezvoltarea unui proiect toate  responsabilitatile:
• Proiectare sisteme antiincendiu conform normativelor romanesti si cele internationale (FM, NFPA, CEA, VdS, NP086-05).
• Servicii de consultanta si procurare materiale pentru instalatii antiincendiu
• Executie si supervizare sisteme si instalatii antiincendiu conform normativelor: FM, NFPA, CEA, VdS
• Servicii de revizie si intretinere sisteme si instalatii antiincendiu conform normativelor: FM, NFPA, CEA, VdS

Oferim solutii complete de protectie impotriva incendiilor, folosind o gama larga de instalatii: apa, spuma, gaz, depistare rapida si alarme de incendiu, controlul accesului si inregistrare a timpului de lucru.

Proiectam si executam elemente prefabricate si oferim intretinere pentru sistemele noastre, precum si pentru cele realizate de alte companii la nivel local si in toata Europa, prin filiala noastra din Austria INSTAL MONTAJ FIRE SOLUTIONS GmbH.

Cu o experienta internationala bogata in tari ca Austria, Germania, Ungaria, Grecia si Rusia, INSTAL MONTAJ FIRE SOLUTIONS este o companie capabila sa inteplineasca necesitatile si exigentele clientilor din toata lumea.

Avem experienta in executia de proiecte “la cheie”, asumandu-ne toate responsabilitatile pentru proiectare, achizitie de materiale si echipamente specifice si finalizand cu montajul si punerea in functiune a sistemului.

normative